CV

Anne valokuvaaja 2012xOlen…

 

Kuvannut ammatikseni viimeiset 35 vuotta medialle sekä yrityksille ja yhteisöille. Kirjoittanut lehtijuttuja ja tuottanut tiedotusmateriaalia. Toimittanut ja editoinut julkaisuja ja kirjoittanut sekä faktaa että historiaa.
Jossain elämän vaiheissa ripustanut omaa valokuvataidetta gallerioihin,  julkisiin tiloihin ja jopa puiston puihin.  Toiminut pitkään päätoimisena valokuvauksen opettajana sekä luennoitsijana.
Valmistunut nuorena yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen Yliopistosta, sitä ennen merkonomiksi Heinolassa. Suorittanut aikuisena valokuvaajan ammattitutkinnon Dawson Collegessa, Montrealissa. Opiskellut yliopistoissa lisää valokuvausta, kulttuurihistoriaa ja taidehistoriaa. Pätevöitynyt aikuisten opettajaksi ja rehtoriksi.

Muu uraputki alkoi kioskimyyjänä ja päättyi rehtorina.

Asunut enimmäkseen Helsingissä, jossa syntynytkin, sitten opiskellut Heinolassa ja Tampereella, ja Kanadassa vierähti kymmenen vuotta.  Salon seutukin ehti tulla kovin tutuksi ja nyt Kymenlaakso.

Harrastanut retkimelontaa, erävaellusta, lampaita, susien suojelua ja vihreitä aatteita sekä kirjallisia hankkeita. Saanut yhden mainion lapsen ja kaksi ihanaa lapsenlasta. Elänyt  25 vuotta onnellisessa parisuhteessa ja edelleen.